Career Uren

Career Uren
Phatcamp Productie Training Dag 1 1 uur
Rotterdam Rave Sollicitatiedocument 4 uur
Entree- en schaatsbaan coördinatie Brabantse Winterparadijs 8 uur
Café Hardt Organisatie Nieuwjaarsfeest 4 uur
Toffler Indoor Barmedewerker 8 uur
Now&Wow buurthuis Stagemanagement 8 uur
Nextstage campus dag make money in events 8 uur
DGTL Accreditatie Balie 8 uur
Totaal 49 uur

Phatcamp Productie Training: Sessie 1

Op woensdag 15 januari had ik een kick-off van de productietraining die ik in februari en maart ga volgen bij Phatcamp. Tijdens deze sessie werd uitgelegd wat festival productie inhoudt en welke verantwoordelijkheden daarbij komen kijken. We bespraken het belang van een goed georganiseerde opbouw, de show dagen en de breakdown van een evenement. Daarnaast kregen we meer insights in het trainingsprogramma en de praktische vaardigheden die we tijdens de komende sessies zullen ontwikkelen.

Lees meer »

Entree- en schaatsbaan coördinatie Brabantse Winterparadijs

Tijdens mijn werk bij De Brabantse Winter was ik ingepland voor de rol van entree-coördinator, maar door een misverstand in de planning werd ik gevraagd om de eerste helft van de dag te helpen bij de schaatsbaan. Mijn taken bestonden uit het snel en efficiënt uitgeven en innemen van de schaatsen, en het zorgen dat alle maten op de juiste plek terugkwamen. Dit was belangrijk, zodat de bezoekers snel geholpen konden worden en er geen wachttijden ontstonden. De tweede helft van de dag stond ik bij de entree om alle gasten te ontvangen en te helpen waar dit nodig was.

Lees meer »

Café Hardt Organisatie Nieuwjaarsfeest

Samen met mijn huisgenoot organiseerde ik een oud & nieuw feest in samenwerking met Jim, de eigenaar van Café Hardt. Het evenement had verschillenden toegangsprijzen zoals een van €35 waar je tot 01u onbeperkt bier, wijn en fris kon drinken, gasten konden namelijk van tevoren kiezen voor verschillende arrangementen. Onze verantwoordelijkheid lag bij de gastenlijst, toegangscontrole en het organiseren van extra’s zoals versiering, champagne en oliebollen.

Lees meer »

Toffler Indoor Barmedewerker

Tijdens mijn werk achter de bar bij Toffler Indoor werkte had ik extra verantwoordelijkheden gekregen vanwege mijn ervaring. Er was personeel tekort en hierdoor moest de barhoofd wisselen van bar en zocht hij iemand die hem hierbij kon helpen. Naast mijn taken als barmedewerker hield ik toezicht op de pauzes van collega’s en zorgde ik ervoor dat de drukte tussen de verschillende uitgiftepunten, schenkpunten, tap en runners in balans bleef. 

Lees meer »

Now&Wow Buurthuis Stagemanagement

Op een avond in de Now&Wow in Rotterdam werkte ik als stagemanager bij de second stage voor het evenement Buurthuis. Mijn taken waren gericht op het ondersteunen van de artiesten en zorgen voor een soepel verloop van hun set. Hier viel onder het voorzien van drankjes en het aanspreekpunt zijn voor technische of organisatorische vragen.

Lees meer »

Nextstage Campus Dag: Make Money In Events

Op woensdag 23 oktober woonde ik een campus dag bij in Zaandam, georganiseerd door NEXTSTAGE. Tijdens deze campus dag kwamen er drie gastsprekers: Nienke Bodewes, Daan Mundt en Rik Meijer. Deze campus dag ging over de financiële kant van evenementen, met onderwerpen als inkomstenbronnen, kostenbesparing en merkactivaties. Verschillende sprekers uit de industrie deelden hun ervaring en kennis. Na de Q&A deden we een Kahoot en was er een netwerkmoment.

Lees meer »

DGTL Accreditatie Balie

Tijdens het Amsterdam Dance Event werkte ik op 19 oktober bij de accreditatie balie van DGTL, hierbij was je het eerste aanspreekpunt voor onder andere medewerkers, pers, en leveranciers. Hier vielen ook bezoekers die op de gasten- of VIP lijst onder. Mijn rol bestond uit het registreren van gegevens, uitdelen van toegangsbandjes en het controleren van autorisaties. Het was een drukbezocht evenement, wat veel vroeg van mijn communicatie- en probleemoplossende vaardigheden.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb